NAPOVEDNIK

jan 2020
24.01. - 24.01.2020 PREDSTAVITEV - Izobraževalni program ... več
feb 2020
01.02. - 02.02.2020 Izobraževanje Kranio sakralna reinteg... več
mar 2020
28.03. - 28.03.2020 VPIS - Izobraževanje KRANIO SAKRALNA ... več
KOLEDAR SEMINARJEV

Kaj jeVsak udeleženec ima možnost izkusiti tehniko družinske konstelacije (družinske postavitve) v različnih vlogah. Zaradi tega je število udeležencev omejeno.  Tehnika je dandanes že dokaj razširjena, razvil  pa jo je Bert Hellinger.
Ko je udeleženec v vlogi protagonista; to je takrat ko postavlja svojo družinsko postavitev, lahko pred tem izpostavi temo, ki bi jo rad terapevtsko obravnaval, nato pa v skupini izbere udeležence, ki  se bodo uživeli v vlogo njegovih staršev, sester, bratov ter drugih sorodnikov. Včasih voditelj - terapevt zahteva prisotnost več generacij, včasih pa je potrebna samo ena relacija, z ožjim sorodnikom, na primer. Zavisi od potreb posameznika. Vloge, ki jih prevzamejo udeleženci so energijski spomin, ki se v  trenutku postavitve manifestira z določeno neverbalno-telesno dinamiko in komunikacijo. Na ta način se nam odstre vpogled v "nevidno" komunikacijo med člani rodovine in jasno izstopijo odnosi, ki rušijo harmonijo.
Protagonist ima možnost  s tehnikami psihodrame in psihosinteze ter terapevtskih afirmacij osvoboditi emotivne vsebine, ki so ga omejevale ter postaviti možnosti za bolj zdrava razmerja in harmonijo.

Evan Berni, voditelj delavnice, terapevt in naturopat, ima izjemno razvito intuitivno zaznavo ter empatijo, kar naredi delavnico unikatno.Namen

 

Delavnica omogoči vpogled v čustveno življenje in vzorce obnašanja. Stimulira prevzemanje odgovornosti do samega sebe, vspodbuja osebnostno rast in odkriva skrite potenciale znotraj nas.  


Veliko udeležencev poroča o pozitivnih učinkih, ki se dotaknejo človeka kot celote. Sproščanje in zdravljenje čustvenih ran odpravi marsikatere kronične, telesne bolečine, alergije, težave z endokrinim sistemom, endogeno depresijo, anksioznost in drugo.Termini
Delavnica čustvene sprostitve in družinske postavitve z Evanom Bernijem poteka dvakrat letno, običajno spomladi in jeseni. 

Naslednji termini delavnice so:

- 25. in 26. maj 2019
- 26. in 27. oktober 2019 prijavnica
Kdaj na delavnico

 

Delavnice z Evanom se udeležimo kot dopolnilo k individualni terapiji, kadar bi se radi znebili psihofizične napetosti ali čustvene rane. Ko se počutimo ujeti v določenih vzorcih obnašanja in ne poznamo pravega vzroka, ali zgolj ko bi radi naredili nekaj zase na poti samospoznanja.