NAPOVEDNIK

Maj 2020
15.05. - 15.05.2020 BIORELEASE delavnica - ARHETIPI več
Maj 2020
16.05. - 16.05.2020 VPIS - Izobraževanje KRANIO SAKRALNA ... več
Maj 2020
23.05. - 24.05.2020 Delavnica postavitev z Evanom Bernije... več
KOLEDAR SEMINARJEV

Kaj jeVsak udeleženec ima možnost izkusiti tehniko družinske konstelacije (družinske postavitve) v različnih vlogah. Zaradi tega je število udeležencev na posamezni delavnici omejeno. Tehnika je dandanes že dokaj razširjena, razvil  pa jo je Bert Hellinger.
Ko je udeleženec v vlogi protagonista, to pomeni, ko postavlja svojo družinsko postavitev ali situacijo, lahko pred tem izpostavi temo, ki bi jo rad obravnaval, nato v skupini izbere udeležence, ki bodo predstavljali posamezne vloge družinskih članov ali druge potrebne vloge. Včasih se zahteva prisotnost več generacij, včasih pa je potrebna samo ena relacija, vse zavisi od potreb posameznika. Vloge, ki jih prevzamejo udeleženci so energijski spomin, ki se v  trenutku postavitve manifestira z določeno neverbalno-telesno dinamiko in komunikacijo. Na ta način se nam odstre vpogled v "nevidno" komunikacijo med člani rodovine in jasno izstopijo odnosi, ki rušijo harmonijo.
Protagonist ima možnost  s tehnikami psihodrame in psihosinteze ter terapevtskih afirmacij osvoboditi emotivne vsebine, ki so ga omejevale ter postaviti možnosti za bolj zdrava razmerja in harmonijo.

Evan Berni, voditelj delavnice, terapevt in naturopat, ima izjemno razvito intuitivno zaznavo ter empatijo, kar naredi delavnico unikatno.

Delavnica poteka v italijanksem jeziku, za prevod je poskrbljeno. Namen

 

Delavnica omogoči vpogled v čustveno življenje in vzorce obnašanja. Stimulira prevzemanje odgovornosti do samega sebe, vspodbuja osebnostno rast in odkriva skrite potenciale znotraj nas.  


Veliko udeležencev poroča o pozitivnih učinkih, ki se dotaknejo človeka kot celote. Sproščanje in zdravljenje čustvenih ran lahko odpravi marsikatere težave na psihičnem, čustvenem in telesnem nivoju. Termini
Delavnica čustvene sprostitve in družinske postavitve z Evanom Bernijem poteka dvakrat letno, običajno spomladi in jeseni. 

Naslednji termini delavnice so:

- 23. in 24. maj 20202
- 3. in 4. oktober 2020 
Kdaj na delavnico

 

Delavnice z Evanom se udeležimo kot dopolnilo k individualni terapiji, kadar bi se radi znebili psihofizične napetosti ali čustvene rane. Ko se počutimo ujeti v določenih vzorcih obnašanja in ne poznamo pravega vzroka, ali zgolj ko bi radi naredili nekaj zase na poti samospoznanja.