Shakti dance® – joga plesa


Shakti dance® ali joga plesa je nova disciplina, ki jo je na podlagi principov Kundalini joge razvila Sara Avtar Olivier.

NAPOVEDNIK

KOLEDAR SEMINARJEV

Kaj je


Shakti dance® ali joga plesa je nova disciplina, ki jo je na podlagi principov Kundalini joge, razvila Sara Avtar Olivier. Joga plesa razvija notranjo harmonijo in milino skozi gibanje. Ples prepoji z zavestjo joge z namenom razširjanja zavedanja in stanja jogijske enosti.

Harmonično sestavljene raztezne vaje - asane, različni plesni koraki, dihalne tehnike in ritmična koordinacija, usklajeni z mentalno pozornostjo in mantro, joga plesa nežno odpira in uravnava subtilne vitalne tokove v telesu. Deluje na sistem osmih čaker, sistem pranskih tokov ali nadijev ter meridianov, nosilcev vitalne energije in tako povečuje pretok le-te v našem telesu. Vse to pripomore k večji gibljivosti, pretočnosti, mehkobi, sproščenosti in izraznosti.Redna vadba

 

Shakti dance vadba je sestavljena iz osmih med seboj povezanih faz. Uglasitev z izvorno mantro nas poveže z modrostjo naše duše, sedeče ali ležeče raztezne vaje - asane nas ogrejejo in povečajo pretok energije, stoječe vaje in preprosti ritmični koraki vse to okrepijo in nas pripravijo, da se lahko prepustimo in izrazimo v prostem gibanju ali plesu, sprostitev v ležečem položaju omogoči integracijo izkušnje, končna meditacija v obliki celestialne komunikacije ali mantrične koreografije, umiri miselne tokove in stimulira meditativni um, zaključna mantra nas uravnoteži in okrepi zaščitno polje okrog nas.

 


Redna vadba joge plesa poteka v manjši skupini ob TORKIH od 19.00 - 20.40 v prostoru nad Lekarno NOVA  (Žnidarčičeva 21, Šempeter). Vadbo vodi Jasna, certificirana učiteljica Shakti dance-a.

 

V zimsko-pomladnem obdobju bo vadba potekala od 19.2. - 23.4.2019. Za obiskovanje vadbe je obvezna predhodna prijava na 041/440482.

 

 Za vadbo potrebujete:

- blazino (armaflex-nedrseč)
- udobna oblačila
- vodo
- lažjo odejo za sproščanje
- po želji pripomočke za lažje sedenje in izvajanje vaj

Ostali napotki:
- na vadbo prihajajte 3-5 minut pred pričetkom
- 2-3 ure pred vadbo ne jejte večjih obrokov
- v vadbeni prostor vstopajte bosi (čevlje pustite pred vrati)
- ugasnite telefone 


Cena

CENA Shakti dance vadbe 2018/19

Cena EUR

  enkratni obisk

10

  mesečna karta (4 zaporedni obiski)

30

  paket 10 srečanj (obdobje zima-pomlad 19.2.-23.4.2019)

75


Neizkoriščeni obiski znotraj vadečega obdobja niso prenosljivi, lahko jih izkoristite z obiskom druge vadbe v istem plačilnem obdobju.