Sistemska aurična postavitev

Dvodnevna vikend delavnica Sistemske aurične postavitve in dela na čustvih z Evanom Bernijem

NAPOVEDNIK

okt 2022
06.10. - 06.10.2022 VPIS - redna vadba JOGA 2022/23 več
okt 2022
28.10. - 28.10.2022 VPIS - Izobraževanje KRANIO SAKRALNA ... več
KOLEDAR SEMINARJEV

Kaj je

 

Delavnica sistemska aurična postavitev nam omogoči vpogled v čustveno življenje in vzorce obnašanja. S pomočjo metode postavitve družine ali postavitve situacije vstopimo v globlji stik s sabo in s svojim notranjim otrokom in nam služi, da prepoznamo delovanje energetskih silnic, ki vladajo v odnosih primarne ali aktualne družine, v odnosih do okolice ali v odnosu do sebe. Pomaga nam razumeti, zakaj se nam v življenju ponavljajo določeni vedenjski vzorci, ki prinašajo slabo počutje, neravnovesje, ovire in bremena, za katere največkrat ne poznamo vzroka. Postavitev situacije razkrije, da vzrok za to največkrat tiči v zgodbi naše izvorne družine ali v zgodbi naših prednikov. Razumevanje, sprejemanje in sprava omogoči, da ozdravimo čustvene rane, se osvobodimo od čustvenih in fizičnih bremen ter tako odpremo  možnosti spreminjanja odnosa do sebe in okolice.

 

Tovrstno delo nas spodbudi k prevzemanju odgovornosti do sebe, spodbuja osebnostno rast in odkriva skrite potenciale znotraj nas.  

 

Veliko udeležencev poroča o pozitivnih učinkih, ki se dotaknejo človeka kot celote. Sproščanje in zdravljenje čustvenih ran lahko odpravi marsikatere težave na psihičnem, čustvenem in telesnem nivoju.Kako poteka

 

Vsak udeleženec ima možnost izkusiti tehniko družinske postavitve v različnih vlogah. Zaradi tega je število udeležencev na posamezni delavnici omejeno. Tehnika je dandanes že dokaj razširjena, razvil  pa jo je Bert Hellinger. 

 

Ko je udeleženec v vlogi protagonista, to pomeni, ko postavlja svojo družinsko postavitev ali situacijo, lahko pred tem izpostavi temo, ki bi jo rad obravnaval, nato v skupini izbere udeležence, ki bodo predstavljali posamezne vloge družinskih članov ali druge potrebne vloge. Včasih se zahteva prisotnost več generacij, včasih pa je potrebna samo ena relacija, vse zavisi od potreb posameznika. Vloge, ki jih prevzamejo udeleženci so energijski spomin, ki se v  trenutku postavitve manifestira z določeno neverbalno-telesno dinamiko in komunikacijo. Na ta način se nam odstre vpogled v "nevidno" komunikacijo med člani rodovine in jasno izstopijo odnosi, ki rušijo harmonijo.
Protagonist ima možnost  s tehnikami psihodrame in psihosinteze ter terapevtskih afirmacij osvoboditi emotivne vsebine, ki so ga omejevale ter postaviti možnosti za bolj zdrava razmerja in harmonijo.

Evan Berni, voditelj delavnice, terapevt in naturopat, ima izjemno razvito intuitivno zaznavo ter empatijo, kar naredi delavnico unikatno.

 

Delavnica poteka v italijanskem jeziku, za prevod je poskrbljeno. Termini

Delavnica sistemske aurične postavitve z Evanom Bernijem poteka dvakrat letno, običajno spomladi in jeseni. 

Naslednji termini delavnice bodo kmalu objavljeni.

  • 27.5. - 28.5.2022 (petek od 16h - 21h in sobota od 9h - 19h)
  • 21.10.-22.10.2022 (petek od 16h - 21h in sobota od 9h - 19h)


Kdaj na delavnico

 

Delavnice se lahko udeležimo kot dopolnilo k individualni terapiji, ko bi se radi znebili psihofizične napetosti ali neke čustvene rane. Lahko se je udeležimo, ko se počutimo ujeti v določenih vzorcih obnašanja in ne poznamo pravega vzroka, ali zgolj ko bi radi naredili nekaj zase na poti samospoznanja.