Seminarji in dogodki

NAPOVEDNIK

okt 2019
19.10. - 20.10.2019 Izobraževanje Kranio sakralna reinteg... več
nov 2019
30.11. - 01.12.2019 Izobraževanje Kranio sakralna reinteg... več
feb 2020
01.02. - 02.02.2020 Izobraževanje Kranio sakralna reinteg... več
KOLEDAR SEMINARJEV

BIORELEASE DELAVNICA - "TRANSFORMACIJA"

Termin: 18.10. - 18.10.2019

TRANSFORMACIJA

Že dalj časa vemo, da tako kot smo bili vajeni živeti do sedaj, za družbo in za naš planet ni več vzdržno. Nekateri so v tem smislu naredili veliko, nekateri nič, drugi pa celo delajo velike korake vzvratno. Ko spremljamo informacije o tem, kako naš planet trpi in kako veliki igralci na sceni, ki delujejo iz  zasebnih interesov in pohlepa počnejo kar hočejo, nas pogosto prime obup in občutek nemoči.  Čustven odziv na to stanje je lahko zelo različen. Lahko se delamo, da se nas ne tiče, lahko se razburjamo in sodimo, lahko se predajamo usodi,…  Skratka, možnosti je toliko, kolikor je možnosti znotraj našega uma, psihe ali podzavednih reakcij. Največkrat se zgodba zaključi s čustvenim razburjanjem ali aroganco in zelo malokdaj se zgodi, da bi nas te informacije aktivirale v smislu konkretnih dejanj. S tem v zvezi se pojavi novo vprašanje: kaj lahko naredimo konkretnega, smiselnega? Ko gledamo uporniške aktiviste in posameznike, ki s svojim zgledom postavljajo na kocko svoja življenja, se v nas porajajo različni čustveni odzivi. Morda z njimi simpatiziramo, večinoma pa so ta dejanja v primerjavi z našim malim jazom preveč junaška, da bi jim sledili. Tako se ponovno potegnemo v našo malo luknjico: službica, vrtiček, lep sprehod za vikend, morda se udeležimo kakšne delavnice, kjer pošljemo planetu kako »lepo misel« in to je to …

V naslednjih treh srečanjih bomo pričeli s »čistko pred svojim pragom« in potem prešli iz našega mikro na makro ter udejanjili konkretne spremembe v načinu življenja. Zato se ta sklop Biorelease delavnic imenuje transformacija


Transformacija znotraj nas zahteva čistko in uničevanje starega, za kar potrebujemo element ognja in torej dobro funkcijo organov tega elementa: tanko črevo, trojni grelec, perikard in srce. Ogenj je arhetip, ki čisti in poraja novo – lahko si ga predstavljamo kot simbol fenixa ali kot glavnega boga Zeusa, ki posreduje z velikim uničenjem, strelo in gromom, ko stvari grejo izven nadzora. Sorodnih božanstev in simbolov je veliko: Vesta, Salamandri, Kali, Sekhmet… Ogenj očisti, uniči in daje možnost za nekaj novega. Poleg tega ne smemo pozabiti, da ogenj  tudi tli in sveti ter greje in nima zgolj uničevalne transformacijske vloge, pač pa tudi ohranja topel dom in sveti, da lahko »vidimo« v temi.  Tlenje si lahko predstavljamo kot ohranjanje tiste avtentične iskre znotraj nas, ki se lahko razplameni, ko je potrebno in greje ter usmerja. 


Vsa tri srečanja se dopolnjujejo in nadgrajujejo, lahko pa obiščete samo eno, dve ali zaporedje vseh treh, kjer bomo najprej poskrbeli za dobro delovanje organov elementa ognja, tako na fizičnem kot na čustvenem nivoju. Nato se bomo ozrli v svet odnosov ter aktivirali proces čiščenja tudi na tej ravni. Nazadnje bomo vzpostavili odnos mikrokozmos –makrokozmos in evidentirali omejitve v tej komunikaciji ter jo obnovili. Od tu sledijo konkretne spremembe v odnosu do sebe in do planeta, matere zemlje!


Okvirni program delavnice

  • Sinhronizacija skupine in invokacija namena
  • Uvodno predavanje
  • Kundalini joga kriya in/ali meditacija za referenčni organ 
  • Interakcija - vaje v skupini na temo 
  • Postavitev na temo
  • Counseling v krogu
  • Zaključek 

Kdaj:  petek, 18.10.2019 ob 17h - 21h

Kje: Šempeter, Žnidarčičeva 21 (prostor nad Lekarna NOVA (nasproti Hoferja)

Vodi: Samo Lutman

Oprema: udobna oblačila, blazina (armaflex), lažja dekica, voda

Cena: 50 EUR

Naslednja srečanja so 8.11.2019 in 6.12.2019


Info in prijave: Prijavite se do ponedeljka, 14.10.2019 prek spletnega obrazca v nadaljevanju ali prek e-pošte #EM#6668786a6b2b6a727c646b654c7e67607c3f7c7660#EM#. Število mest je omejeno, zato prosimo zainteresirane, da se čimprej prijavite.

Vabljeni!

Za več informacij pokličite na 041/209 307 (Samo) ali 041/440482 (Jasna).PRIJAVA NA SEMINAR