Nalaganje dogodki

Biorelease delavnica

Pomlad prihaja, ptički se ženijo, … in čas je, da zagrizemo v vedno aktualno temo PARTNER(STVO). Odprli bomo večplastnost PARTNERSTVA in obelodanili, kaj je partnerstvo iz evolutivnega vidika ter izpostavili osnovne pogoje za vstop v partnerstvo in razvoj partnerstva. Spregovorili bomo o ovirah ter o pogostih sistemskih kompenzacijah, ki bremenijo partnerske odnose. Koga nadomešča naš partner oz. koga nadomeščamo mi v partnerstvu. Kakšno vlogo projicira naš partner na nas in seveda mi nanj, je transakcijska zgodba, ki je vedno vredna sprotne nege in ponastavljanja.

Delavnica je primerna tako za tiste, ki živijo s partnerjem, kot za tiste, ki partnerja v tem trenutku nimajo in bi si ga želeli imeti, pa tudi za tiste, ki čutijo, da jih partnerstvo duši, omejuje in ne najbolj izpolnjuje…

Program delavnice:

  • Refleksija o partnerstvu, metakomunikacija
  • Sistemske postavitve na temo
  • Venus krija – kundalini joga tehnika za izvajanje v paru
  • Zaključek

 

Vodita: Samo Lutman in Jasna Jerončič

Kdaj: petek, 22.3.2024 od 16.30 do 21.00

Kje: Šempeter pri Gorici

Cena: 70 EUR*

*Popusti: Če se delavnice udeležite s partnerjem, ima eden od vaju na zgornjo ceno 50% popust. Upošteva se tudi 20% popust za aktualne tečajnike izobraževalnega programa KSR 2022-24.  

 

Prijave: Prijavite zbiramo do 20.3.2024 oz. do zapolnitve mest. Prijavite se prek spletne prijave v nadaljevanju in počakajte na naša navodila.

 

 

PRIJAVA NA DOGODEK