Kaj je

Holistična obravnava je integracija različnih celostnih pristopov nudenja pomoči, ki upoštevajo človeka kot celoto in katerih namen je vzpostavitev ravnotežja v sistemu človeka in vzpostavitev stanja dobrega počutja. Za ta namen se glede na izraženo potrebo klienta poslužujemo veščin naturopatije, psihosomatske podpore, counselinga, sistemskega dela in ustreznih manualnih pristopov kot je  kranio sakralna biodinamika.

Kako poteka

Oseba se navadno najavi po telefonu ali preko kontaktnega obrazca (naročanje) in navede težavo, zaradi katere nas želi obiskati. Skupaj določimo datum prvega srečanja, kjer si vzamemo nekaj časa za uvodni pogovor in oceno stanja in načrtujemo skupen način sodelovanja, ki v naslednjih srečanjih zajema nego simptoma, v kolikor je ta udeležen in uvajanje konkretnih sprememb za zmanjšanje tegob le-tega.

Ko je ta del stabiliziran in oseba želi globlje raziskati, kaj ga je pripeljalo do težave, se lahko posvetimo vzročnemu delu in razvozlavanje tistih vedenj, doživljanj in omejujočih prepričanj, ki sprožajo težavo. Število srečanj zavisi od težave in potrebe posameznika, zastavljenega cilja ter samoodgovornosti, ki jo aktivira pri reševanju svoje lastne težave ter odnos, ki se vzpostavi med facilitatorjem holistične obravnave in posameznikom.

Za naročanje na holistično obravnavo izpolnite spodnji spletni obrazec Naročanje
ali me kontaktirajte.

Jasna Jerončič 00386 (0) 41440 482

Naročanje